Retourbeleid

Retour:
Wanneer u niet tevreden bent met uw online aankoop, kunnen de ongebruikte artikelen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.
De artikelen dienen per post te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk de artikelen zelf terug te brengen naar ons distributiecentrum.
Bij de zending is een retourformulier bijgevoegd. Omcirkel het artikel/de artikelen die retour gaan en plak het voorgedrukte adreslabel over uw eigen adres op de doos. 
Geef het pakket met de artikelen welke geretourneerd moeten worden af bij één van de GLS-punten bij u in de buurt. De kosten voor het retourneren van de artikelen zijn voor Geisha. 
Artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd met de labels nog bevestigd.
Wanneer kledingstukken beschadigd zijn of anderszins in onacceptabele staat verkeren (bijvoorbeeld gekreukt, onaangename geur etc.)  
worden deze weer naar u teruggestuurd. Het is niet mogelijk meerdere zendingen in één pakket terug te sturen. Dit in verband met het vergeven van een track- en trace nummer.
Het track- en trace nummer is gekoppeld aan de desbetreffende zending.
U ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer de retour door ons is ontvangen en in behandeling genomen wordt.
Binnen 14 dagen ontvangt u een terugbetaling voor de geretourneerde artikelen op de rekening die u heeft gebruikt voor de originele aankoop.
Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending zullen worden terug gestort.
De wijze van terugbetaling is afhankelijk van de manier waarop u uw artikel heeft afgerekend, via deze weg zullen wij ook terugbetalen.

 
Ruilen:
Artikelen dienen eerst geretourneerd te worden, om vervolgens opnieuw besteld te worden.